Начинаещи

Групите ни за начинаещи обхващат подготовка на деца от предучилищна група или училищна възраст, юноши, младежи и възрастни. 

Изучават се последователно бални и/или латиноамерикански танци. Участниците получават богата танцова и музикална култура, свикват да се изявяват на сцена (при наличие на желание), научават се на труд и дисциплина, намират много нови приятели и се забавляват.

Може да участват в училищни концерти, празнични програми, състезания за начинаещи или просто да практикуват на някое красиво парти.

Напреднали

Групите ни за напреднали обхващат деца, юноши, младежи и възрастни, които имат или нямат постоянен танцов партньор и тренират активно с цел техническо, артистично и физическо усъвършенстване.

Поставят се цели като участия в състезанията, фестивали, концерти, конкурси, професионални семинари, изпити и др.

По време на обучението се разглеждат различни дисциплини, свързани с танца (музика, актьорско майсторство, спортна подготовка).

Състезатели

„ Проданс-М “ е специализиран клуб, който предлага като основна дейност състезателно спортно танцуване.
За целта треньорският екип подготвя в двойка или солови изпълнители с цел професионално развитие в сферата на спортните танци.

Нашата система включва задълбочено изучаване на 10 състезателни танца, разделени в две групи – латиноамерикански (самба, ча-ча-ча, румба, пасо добле, джайв) и стандартни (бавен валс, танго, виенски валс, фокстрот, куикстеп).

Специализираната подготовка на кадрите включва ежедневни тренировки, техническа, тактическа, теоретична и кондиционна подготовка с цел изява на състезания от национален и световен мащаб с системата на спортните танци и професионално развитие в сферата.

Отборно Танцуване

Набиращо все по-голяма популярност, отборното танцуване е желана практика от „Проданс-M“. То позволява малка или голяма група от изпълнители да разучават и усъвършенстват различни хореографии от голям набор от танцови стилове. Отборното танцуване развива множество качества, необходими за един колектив освен вече познатите от танцовата подготовка технически, теоретични, тактически, психологически и физически.

Този вид формации са изключително интересни за хора от различни възрасти, решили да приемат това предизвикателство, а тяхната сценична реализация пленява зрителите..

Pro-Am

„Проданс-М“ развива все още слабо популярното в България PRO-AM танцуване. То включва индивидуална подготовка на непрофесионалист с професионален преподавател по танци, съобразена изцяло с ученика.

Тази дейност позволява на „аматьора“ да получи необходимото обучение за целта на неговото посещение при танцовия учител, както и да се научи да партньорство.

При желание съществуват възможности за участие в сценични прояви и конкурси.


Социално Танцуване

Социалното танцуване е изключително популярно поради близостта на танца до ежедневието на хората. Нашите групи имат за цел да Ви дадат познания и умения в сферата на балните и латиноамериканските танци, които да Ви накарат да се чувствате добре, да разпуснете след изморителен работен ден, да се забавлявате или да впечатлите някого на интересно за Вас събитие.

Най-важното за нас е да Ви научим да водите и следвате, да усещате музиката, ритъма и да се наслаждавате на споделеното танцуване.
То идва в живота Ви просто като интерес, прераства в приятно хоби, бавно се превръща в обсебване…, и в един момент става начин на живот…