Нашите социални каузи

Да бъдеш добър означава да си човек, а човек отваря сърцето си за нуждаещите.

За контакт

Кампания "Капачки за бъдеще"

КСТ „Проданс -“ винаги е искал да помага по всякакъв начин на хора в нужда. Поради тази причина се включи и в инициативата „Капачки в действие“. Всички членове и приятели на клуба ентусиазирано събират пластмасови капачки, за да даряват усмивки.До момента са събрани десетки килограми и не спираме дотук. С пълна сила ще продължаваме да събираме, защото това е най-малкото, което можем да направим.Благодарим на нашите доброволки за помоща в събирането и транспортирането на капачките Калина Минкова и Мая Александрова както и всички деца и родители които се включиха.

Повече за кампанията


Бъдеще за Виви - С любов за Ангел

Скъпи приятели,С началото на 2019. година искаме да Ви зарадваме с общото ни постижение в нашата мечта да помогнем на Вивиян Костова в борбата й за здрав и пълноценен живот. Вече разбрахме, че заедно можем повече. Факт е дарението от 3176,97 лв, което с Вас постигнахме по време на благотворителните ни събития. „Проданс” има мисия и тя е да помага и дарява щастие. Макар и недостатъчно, надяваме се, че това ще бъде ползотворна част по трудния за Вивиян път. Благодарение на район „Надежда”, гр. София,стадион Локомотив и художника Йово Йовчев, както и на всички приятели които се включиха, успяхме да реализираме чудесни събития, на които чрез красотата на танца, сбъднахме поредното си желание да помогнем. Благодарим Ви, че бяхте до нас и повярвахте в нашата кауза! Благодарим, че имаме възможността да помагаме и да бъдем част от живота! Нека Вивиян открие чрез нас още един лъч надежда и скоро я очакваме в танцовата зала! Заедно можем!

Повече за кампанията

Клуб по спортни танци „Проданс-М“ играе заедно с 
„различните деца на България”


За поредна година КСТ „Проданс-М“ намери своя кауза, която да подкрепи и чрез която да насочи вниманието към проблемите на съвременното общество. Този път деца, треньори, родители и приятели се обединиха и заедно дариха в името на „Различните деца на България“. 
Фотопроектът имаше за цел да събере средства за закупуването и поставянето на комбинирани съоръжения на съществуващи и новостроящи се площадки за деца със специфични социални и физически потребности. Разбира се, „Проданс“ веднага активизира всички свои сили и дари в името на тези деца. Чрез танца, в което вярваме, че сме най-добри, дадохме душа и сърце за една мечта, мечта, споделена от десетки.
Чрез участието на главен треньор Милена Георгиева и Филип Христов във фотоизложбата и благотворителния базар кампанията бързо набра популярност сред членовете и приятелите на клуба. Чрез ежегодните му дейности и работата на участниците в проекта клуб по спортни танци „Проданс“ дари сумата от 1000.00 лв, като това има за цел да е само началото. 
Благодарни сме на г-жа Анна Йончева, организатор на проекта, която със своя ентусиазъм успя да възпламени всички, които се включиха, включително и КСТ „Проданс“. Благодарим и на всички, които застанаха зад каузата. С голяма благодарност и към кмета на район „Надежда“ инж. Димитър Димов и г-н Даме Стойков, Президент на ОСК „Локомотив“, без които ежегодните празници на клуба, преминали под знака на каузата, нямаше да бъдат реалност.
Екипът ни вярва, че добрият пример е най-доброто училище за нашите деца, децата на България. Макар и различни, всички хора сме заедно на тази земя и заедно трябва да се борим за по-добро бъдеще на поколенията след нас. Защо не сега? Днес е добро начало.

Повече за кампанията